Samenwerkende psychologenpraktijken:
Barrier
Debbie Schrijen
Kiona Boersma GZ Psychologie

Missie & Visie

Missie
Moventis GGZ bestaat uit een deskundig en hecht team van gedreven psychologen en gezinsbehandelaars. Wij bieden psychologische behandeling aan kinderen, jeugdigen en volwassenen waarbij een geïntegreerde, systemische benadering centraal staat: de benadering van de hulpvraag vanuit de cliënt én diens omgeving. Hierbij streven wij naar korte wachttijden en directe start van zorg. Moventis GGZ is gespecialiseerd in de (lichaamsgerichte) behandeling van psychische problemen rondom trauma, hechting, zwangerschap en babytijd.

Onze missie is het ondersteunen van kinderen, jeugdigen en volwassenen in het vinden van hun eigen kracht door naast hen te staan en hen de regie in eigen hand te laten houden. Hierbij bieden wij zo min mogelijk ondersteuning waar het kan en zo veel mogelijk ondersteuning waar nodig.

Kwaliteit en innovatie staan hoog in ons vaandel. Door continu bij te scholen en ontwikkelingen binnen het werkveld en de maatschappij op de voet te volgen, blijven wij flexibel en kunnen wij out of the box denken. Daar waar wij hiaten in het bestaande zorgaanbod ontdekken, gaan wij op zoek naar mogelijkheden en verbinding:
  • Verbinding tussen de cliënt en diens omgeving;
  • Verbinding tussen de hulpverlener en de cliënt;
  • Verbinding met ketenpartners via korte lijnen;
  • En verbinding in ons eigen team om zo optimaal mogelijk elkaars expertise in te kunnen zetten.

Bij dit alles hechten wij veel waarde aan betrokkenheid, toegankelijkheid, laagdrempeligheid en, waar het kan, humor. Met als doel dat de cliënt zich welkom en veilig voelt om een vruchtbare werkrelatie aan te gaan en zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. .

Visie
Moventis GGZ verwacht dat de turbulente ontwikkelingen binnen de geestelijke gezondheidszorg de komende jaren zullen aanhouden. Wij zien dat samenwerking met ketenpartners hierbij steeds belangrijker wordt en willen daar ook in blijven investeren. Moventis GGZ wil in de toekomst dan ook een stevige en stabiele partner in het werkveld worden.

Wij werken vanuit verschillende locaties in de regio en wanneer nodig ambulant. Om in de toekomst net zo bereikbaar te blijven, wil Moventis GGZ het werkgebied uitbreiden om dicht bij de leefomgeving van de cliënt aan te kunnen sluiten.

Met betrekking tot ons zorgaanbod streven wij ernaar om dit de komende jaren te verstevigen met meer diagnostische expertise. Daarnaast is het een ambitie van Moventis GGZ om een belangrijke schakel te worden in de zorg van zwangere vrouwen en het jonge kind. Deze thema’s zijn nog vrij onderbelicht in de geestelijke gezondheidszorg in Zuid-Limburg. In de toekomst willen wij dan ook een sluitend zorgaanbod creëren voor deze doelgroep.

Wat betreft onze medewerkers zijn wij van mening dat er een goede balans moet bestaan tussen belasting en belastbaarheid. In de toekomst willen wij dan ook investeren in duurzaamheid en vakkundigheid, voldoende werkbegeleiding en gezondheid:
  • Een gezonde werksfeer;
  • Een gezonde werkomgeving;
  • En de gezondheid van de medewerkers zelf.

Vragen

vragen Moventis GGZ
Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze tekst dan kunt u ons telefonisch bereiken via 045 5117615 op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 of via info@moventisggz.nl

U kunt te allen tijde het antwoordapparaat inspreken wanneer we telefonisch niet bereikbaar zijn.