×
LEEG

Team Moventis GGZ

Kiona Boersma GZ Psycholoog

Kiona Boersma
GZ-psycholoog, Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP, EMDR therapeut, Equitherapeut, IMH specialist i.o., Drakentemmer, Directeur
BIG code: 9915437025

Renske Leenders speltherapeut

Renske Leenders
GZ-psycholoog, Speltherapeut, EMDR-therapeut, IMH specialist i.o., Directeur
BIG code: 69923765325

Kim Donckers

Kim Donckers
Zorgmanager, Orthopedagoog Generalist
BIG code: 89049309831

Angelique Langen Orthopedagoog-generalist

Angelique Langen
Orthopedagoog Generalist, Teamleider
BIG code: 99927087131

Marieke Vaessen Psycholoog

Marieke Vaessen
Psycholoog, Equitherapeut, Cognitief Gedragstherapeut i.o., Drakentemmer, Teamleider

Anne-Marie Lumeij Behandelaar

Anne-Marie Lumeij
Behandelaar, Stagecoördinator, Teamleider

Hilde Kempeneers Kinderpsychiater

Hilde Kempeneers
Kind- en jeugdpsychiater, IMH-specialist DAIMH, systeemtherapeut
BIG code: 99049005701

Natasha Schreinemacher

Natasha Schreinemacher
GZ-psycholoog, EMDR-therapeut, IMH-specialist i.o.
BIG code: 39927234325

Mascha van de Ven orthopedagoog

Mascha van de Ven
Orthopedagoog, GZ-psycholoog
BIG code: 69930992825

Angelique de Boer GZ-Psycholoog

Angelique de Boer
GZ-Psycholoog, EMDR therapeut
BIG code: 39929313625

Stina Römers GZ-Psycholoog Volwassenzorg

Stina Römers
GZ-Psycholoog Volwassenzorg
BIG code: 89932510825

Veronique Erkens Klinisch Psycholoog

Veronique Erkens
Klinisch Psycholoog
BIG code: 19910571625

Climmy Jessen GZ-psycholoog

Climmy Jessen
GZ-psycholoog, Orthopedagoog-generalist, EMDR-practitioner Ven
BIG code: 69049291425

Simone Lechner Psycholoog

Simone Lechner
GZ-Psycholoog
BIG code: 29933874025

Femke Gorissen Orthopedagoog

Femke Gorissen
Orthopedagoog, Speltherapeut

Isa Jansen Orthopedagoog

Isa Jansen
Orthopedagoog, GZ-Psycholoog i.o.

Devi Vandiest

Devi Vandiest
Orthopedagoog

Liza Fischer Psycholoog

Liza Fischer
Psycholoog

Lieve Eichhorst Psycholoog

Lieve Eichhorst
Psycholoog

Tara Badzurek Psycholoog

Tara Badzurek
Psycholoog

Janneke Moust Behandelaar

Janneke Moust
Behandelaar

Ellen Schoonbrood Behandelaar

Ellen Schoonbrood
Behandelaar

Luuke Hölsgens Behandelaar, Equitherapeut

Luuke Hölsgens
Behandelaar, Equitherapeut

Sharon Hendriks Kinderverpleegkundige, IMH consulent i.o.

Sharon Hendriks
Kinderverpleegkundige, IMH consulent i.o.
BIG code: 59065746130

Jeffrey Deckers Psychomotorisch Therapeut

Jeffrey Deckers
Psychomotorisch Therapeut

Arno Boersma

Arno Boersma
Financieel & HR manager

Nancy van der Veeken

Nancy van der Veeken
Office Manager

Vera Bouwels - beleidsmedewerker

Vera Bouwels
Beleids- en Kwaliteitsmanager

Dave Souren Business Controller

Dave Souren
Business Controller

Ayleen Seefat

Ayleen Seefat
Secretaresse

Iris Steinbusch

Iris Steinbusch
Secretaresse

Cindy Migchels

Cindy Migchels
Secretaresse

Raymond Heimbach

Raymond Heimbach
Facilitair Medewerker

Team Moventis GGZ

Kiona Boersma
Kiona Boersma GZ Psycholoog

Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht als geestelijk gezondheidkundige. Daarna ben ik orthopedagogiek gaan studeren, omdat ik niet alleen met volwassenen wilde werken, maar ook met kinderen. Ik heb een aantal jaren binnen de specialistische ggz gewerkt, waar ik mij steeds meer gespecialiseerd heb in jonge kinderen.

In 2012 ben ik begonnen met een zelfstandige praktijk, en ben ik mij vooral gaan richten op psychische problemen rondom de zwangerschap en hechting tussen ouder en kind. Ook trauma behoort tot mijn interessegebieden.
Ik ben gz-psycholoog kind en jeugd, EMDR therapeut en in opleiding tot Infant Mental Health Specialist. Naast de gesprekken op kantoor en bij ouders thuis, zet ik ook Equitherapie in om mensen vooruit te helpen. Dit laatste bied ik aan vanuit mijn eenmanszaak.

Renske Leenders
Renske Leenders speltherapeut

In 2009 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Direct na mijn afstuderen ben ik als orthopedagoog aan de slag gegaan in de specialistische GGZ. Hier heb ik 10 jaar met plezier gewerkt en heb ik mij geschoold tot o.a. speltherapeut en GZ-psycholoog. In de zomer van 2018 heb ik de vervolgcursus EMDR gedaan, waardoor ik veel kennis heb over traumabehandelingen.

In januari 2019 ben ik samen met Kiona Boersma Moventis GGZ gestart. Hier behandel ik zowel jeugdigen als volwassen met uiteenlopende klachten. Tevens voer ik psycho-diagnostisch onderzoek uit.

Mascha van de Ven
Mascha van de Ven orthopedagoog

Ik ben Mascha van de Ven. In 2001 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, in de richting Gezin en Gedrag. Na diverse omzwervingen, werk ik weer als behandelaar bij Moventis.

Als orthopedagoog richt ik mij op problematische opvoedingssituaties -en ontwikkelingsproblemen en stoornissen bij kinderen en jongeren. Dat kan heel divers zijn; angst, depressie, opstandig gedrag en problemen in de ouder-kind interactie. Ik ben geschoold om de hechtingsrelatie tussen ouder en kind te versterken.

Shelley van Gerven
Shelley van Gerven GZ-psycholoog

In 2009 studeerde ik af aan de Universiteit van Maastricht, als Geestelijk Gezondheidskundige (GGK-er). Aansluitend heb ik nog een verdiepingsjaar met kind- en jeugdvakken gevolgd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Mijn registratie als Gezondheidszorgpsycholoog heb ik in 2016 behaald. Daarnaast ben ik opgeleid tot EMDR-therapeut.

Tot voor kort heb ik bijna 10 jaar gewerkt binnen een grote GGZ-instelling in Maastricht waar ik verantwoordelijk was voor de diagnostiek en specialistische behandelingen binnen de poli kind en jeugd. Sinds april 2019 ben ik werkzaam binnen Moventis waar ik kinderen, jongeren en volwassenen behandel. Mijn affiniteit ligt vooral bij angst- en stemmingsstoornissen, hechtingsproblematiek en trauma.

In mijn behandelingen maak ik voornamelijk gebruik van EMDR, oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie en mindfulness. Waar mogelijk, behandel ik klachten systemisch en bied ik graag maatwerk voor de cliënt. Persoonlijk streef ik naar een laagdrempelige, respectvolle en transparante behandelrelatie.

Anne-Marie Lumeij
Anne-Marie Lumeij ambulante jeugdhulpverlener

Ik ben Anne-Marie Lumeij en werk sinds 2019 bij Moventis GGZ.

Ik ben in 2008 afgestudeerd aan de SPH. Sindsdien heb ik bij verschillende werkgevers in de jeugdzorg en jeugdggz gewerkt. Ik heb hierdoor veel ervaring op gedaan binnen het ambulant werken met gezinnen en jeugdigen.

Ik beheers veel kennis over ouders en kinderen met een ontwikkelingsstoornis en/of psychiatrisch beeld en kinderen met gedragsproblemen. Een meerwaarde binnen Moventis GGZ is de samenwerking die ik met de (hoofd)behandelaar heb. Hierdoor lukt het nog beter om hetgeen de cliënt individueel leert in de behandeling, goed te implementeren naar de thuissituatie.

Ik vind het belangrijk om op het tempo van de ouders en jeugdigen zelf te werken aan de hulpvraag. Dit doe ik met behulp van een positieve en motiverende aansturing richting de cliënt. Met veel plezier en enthousiasme doe ik mijn werk en wil ik mezelf blijven ontwikkelen.

Natasha Schreinemacher
Natasha Schreinemacher

In 2016 studeerde ik af aan de Universiteit van Maastricht als Geestelijk Gezondheidskundige. Sinds februari 2020 bezit ik de registratie als Gezondheidszorgpsycholoog. Verder ben ik opgeleid tot EMDR-therapeut.

Ik ben sinds januari 2017 werkzaam binnen Moventis GGZ waar ik kinderen, jongeren en volwassenen behandel. Mijn affiniteit ligt vooral bij angst- en stemmingsstoornissen, hechtingsproblematiek en trauma. Verder kunnen mensen bij mij terecht met psychische problemen rondom de zwangerschap en het beginnend ouderschap.

In mijn behandelingen maak ik voornamelijk gebruik van EMDR, oplossingsgerichte therapie en cognitieve gedragstherapie. Ik vind het belangrijk om een behandelplan op maat te maken en hanteer zo veel mogelijk een systemische aanpak. Tenslotte hecht ik veel waarde aan een laagdrempelige en respectvolle behandelrelatie.

Tara Badzurek
Tara Badzurek Gezinsbehandelaar


Debby Schrijen
Debby Schrijen GZ-psycholoog

Eind 2001 studeerde ik af als psycholoog, afstudeerrichting ontwikkelingspsychologie en psychopathologie (faculteit Gezondheidswetenschappen), aan de Universiteit Maastricht. Daarnaast heb ik onderwijs gevolgd op het gebied van Forensische Psychologie aan de faculteit Rechten, Universiteit Maastricht en Glasgow University, te Schotland. Vervolgens heb ik in de periode van 2001 tot en met 2016 gewerkt als psycholoog op verschillende werkplekken binnen Mondriaan. Ik ben gestart binnen Kinder & Jeugd, vervolgens heb ik binnen Volwassenen Zorg 2 jaar gewerkt en uiteindelijk de langste periode binnen Verslavingszorg.
Daarnaast werk ik vanaf 2007 tot heden in mijn eigen psychologenpraktijk in België. Hier zie ik mensen, jeugdigen en koppels met verschillende problematieken.

Afgelopen jaar heb ik bij Psychologenpraktijk Stichting Festina Lente gewerkt binnen de Basis-GGZ. Zij hebben hun deuren gesloten en dat maakt dat ik vanaf 1 april 2016 mij bij Moventis heb kunnen aansluiten als ZZP GZ-psycholoog.

In 2014 ben ik gestart met de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, gecombineerd met een werkplek op de afdeling Verslavingszorg binnen Mondriaan en een werkplek bij Stichting Festina Lente. In 2016 heb ik mijn registratie als Gezondheidszorgpsycholoog behaald. Aanvullend heb ik zowel de basis- als vervolgcursus tot EMDR therapeut gevolgd in de periode tussen 2013 tot heden. Specialisatie cursussen als EMDR en eetstoornissen, EMDR en dwang en verdiepingscursussen EMDR werden tevens gevolgd.

Ik heb vooral affiniteit en ervaring met volwassenen met verslaving, angst, depressie, burn-out, zelfbeeld, eigenwaarde en trauma. Daarnaast werk ik ook veel met jongeren die angstproblematiek ervaren als bijvoorbeeld faalangst. Gedurende mijn behandelingen maak ik vooral gebruik van EMDR, oplossingsgerichte therapie en cognitieve gedragstherapie.

Hilde Kempeneers
Hilde Kempeneers Kinderpsychiater

Ik ben in 1998 afgestudeerd als kinderpsychiater aan de Katholieke Universiteit Leuven in België en ben al snel de grens overgestoken richting het Nederlandse GGZ werkveld. Ruim 15 jaar heb ik me voornamelijk toegelegd op en gespecialiseerd in het werken met baby's, peuters, kleuters en hun ouders. In het verleden heb ik diverse IMH ( Infant Mental Health )-teams in Zuid-Limburg opgericht en diverse lezingen en studiedagen verzorgd rondom jong ouderschap en het jonge kind.

Daarnaast vind ik het diagnosticeren van en werken met ontwikkelingsproblematiek op latentie- en tienerleeftijd een boeiende puzzel om te leggen.

Sedert de zomer mag ik aansluiten bij het Moventis GGZ team en wil ik graag waardevolle en toegankelijke hulp bieden aan kinderen en ouders die knel komen te zitten. Ik vind een multidisciplinaire benadering en hulp aan jonge kinderen, waarbij diverse ontwikkelingslijnen dicht met mekaar verweven zijn, belangrijk om snel de juiste en accurate hulp te kunnen bieden.

Isa Jansen
Isa Jansen Orthopedagoog

Mijn naam is Isa Jansen. Op mijn achttiende vertrok ik naar Nijmegen om mijn droomstudie psychologie aan de Radboud Universiteit te volgen. Ik vond het voornamelijk interessant om te leren waarom mensen doen wat ze doen, waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe het kan worden verholpen. Al snel kwam ik erachter dat veel gedrag was te herleiden uit de kindertijd, waardoor ik besloot om mijn master in de orthopedagogiek te volgen. Ik heb de master Forensische Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd, hierdoor heb ik zowel een achtergrond in de psychologie als in de orthopedagogiek.

In de tussentijd ben ik op zoek gegaan om mij ook op andere manieren te ontwikkelen. Zo heb ik bijvoorbeeld ook een half jaar in Amerika gestudeerd en vijf maanden vrijwilligerswerk gedaan in Zuid-Afrika. Daarnaast heb ik in verschillende sectoren gewerkt zoals de gehandicaptenzorg, jeugdhulp en GGZ. Ik geloof in een positieve en laagdrempelige benadering, waarin de cliënt en diens wensen en doelen centraal staan. Hierbij kijk ik graag naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen.

Mironne Van Melkebeke
Mironne Van Melkebeke Gezinsbehandelaar

In 2001 ben ik als maatschappelijk werkster gestart in het welzijnswerk en na enkele jaren ben ik overgestapt naar de Specialistische GGZ. Mijn takenpakket is altijd divers geweest en ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt (Diagnostiek, individuele en groepsbehandelingen bij zowel kind en jeugd, volwassenzorg als ouderenzorg). In de loop der jaren heb ik gemerkt dat mijn 'hulpverlenershart' sneller gaat kloppen van het systemisch werken en heb ik me hier ook steeds meer op gefocust: Hoe gaan mensen met elkaar om? Wat gebeurt er als er zich problemen voordoen? Hoe reageren mensen hierop? Hoe werkt dit door op andere levensgebieden en relaties? Hoe proberen mensen dan verbinding te houden met zichzelf en hun belangrijke anderen?

Elke situatie is anders, elk mens reageert anders en iedereen heeft verschillende waarden. Ik vind het belangrijk om mensen zo goed mogelijk te begrijpen vanuit hun context om van daaruit samen te kijken naar andere mogelijkheden.

Simone Lechner
Simone Lechner Psycholoog

Ik ben Simone Lechner. Eind 2013 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de universiteit van Maastricht in de richting ontwikkelingspsychologie. Ik ben hierna direct aan de slag gegaan als psycholoog binnen de specialistische ggz. Ik heb hier veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren met uiteenlopende problematieken, leeftijden en vormen van behandelingen en diagnostiek. Na hier 4 jaar met veel plezier te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar een grote organisatie binnen de jeugdzorg (afdeling autisme). Hier heb ik me enkele jaren mogen specialiseren in het autisme bij zowel jonge kinderen, schoolgaande kinderen als adolescenten en hun systemen.

Sinds oktober 2019, ben ik weer opnieuw werkzaam binnen de ggz, als behandelaar bij Moventis ggz. Ik werk met kinderen en jongeren met diverse klachten en problemen. In mijn werk vind ik het belangrijk om kinderen en hun ouders echt te begrijpen en samen te zoeken naar puzzelstukken, handvatten en oplossingen om daardoor klachten of problemen te verklaren, te verhelpen of juist te leren verdragen. Het kan helpend zijn om een onderzoek te doen om de ontwikkeling van een kind of ouder-kind relatie goed in kaart te brengen. Het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek behoort dan ook tot mijn werkzaamheden.

Marieke Vaessen
Marieke Vaessen Psycholoog

Mijn naam is Marieke Vaessen en in juli 2020 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit te Maastricht, als psycholoog specialisatie kind en jeugd.

Voorafgaand aan mijn werk bij Moventis GGZ ben ik jarenlang werkzaam geweest binnen diverse werkplekken met de doelgroep kinderen en jeugdigen (o.a. Bureau Jeugdzorg & Expertiseteam van de gemeente Heerlen). Gedurende mijn loopbaan kwam ik erachter dat ik geïnteresseerd ben in het gedrag van (jonge) kinderen. Mijn expertise ligt met name bij en met het werken met complexe gezinssituaties. In mijn werk vind ik het belangrijk om aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind en zijn / haar systeem. Het slagen van een behandelingstraject ligt voor mijn gevoel grotendeels in het contact dat de behandelaar met de cliënt heeft. In mijn werk vind ik het eveneens van belang dat ik samen met het kind en diens systeem opzoek ga naar verklaring voor het gedrag dat het kind laat zien en we vervolgens aan de slag gaan met het bieden van handreikingen en oplossingen om de klachten of problemen beter te kunnen verklaren, te doen verminderen of op te lossen. Naast een breed systemisch onderzoek behoort psychodiagnostisch onderzoek ook tot mijn taken.

In mijn leven zijn paarden altijd voor mij belangrijk geweest. Als klein meisje droomde ik ervan om later te mogen werken met de inzet van paarden. Paarden zijn als een spiegel en reflecteren op het gedrag wat jij laat zien. In 2020 ben ik dan ook gestart met de opleiding tot Equitherapeut. Binnen Moventis werk ik middels de inzet van equitherapie aan het verminderen of doen oplossen van de klachten die het kind op dat moment ervaart.

Janneke Moust
Janneke Moust Gezinsbehandelaar

Na de afronding van de opleiding SPH in 2006 ben ik ruim 14 jaar werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening. Tijdens deze periode heb ik ervaring opgedaan in diverse functies en werkdomeinen, van ambulante hulpverlening aan ouders met complexe opvoedingsvraagstukken tot de begeleiding van kinderen met autismespectrumstoornis. Ter ondersteuning van deze werkzaamheden heb ik mij daarbij bekwaamd in specifieke methodieken zoals Videohometraining, Triple P en ImPACT.

Sinds oktober 2020 ben ik als gezinsbehandelaar werkzaam bij MoventisGGZ. Als gezinsbehandelaar richt ik me op het herstellen of versterken van de band tussen ouder en kind. Daarbij probeer ik er samen met cliënten en andere betrokken hulpverleners voor te zorgen dat zij weer in hun kracht komen te staan. Altijd met een positieve insteek, een open communicatie en - als het past - een gezonde portie humor. Maar ook met duidelijke verwachtingen over en weer. Het doet mij elke keer weer veel plezier als het hun lukt om de regie weer in handen te krijgen en weer op eigen kracht verder te kunnen.

Femke Gorissen
Femke Gorissen Orthopedagoog

Ik ben Femke Gorissen en in 2009 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De jaren die volgden heb ik binnen diverse werkvelden en met diverse doelgroepen gewerkt. Binnen de Jeugdzorg heb ik mij gericht op brede diagnostiektrajecten bij kinderen en jongeren. Binnen het Voortgezet Onderwijs kreeg ik de kans om mij te ontwikkelen in het coachen van leerkrachten en leerlingen, veelal gericht op gedragsproblematiek en sociaal-emotionele problematiek. Vervolgens heb ik mijn rugzakje aangevuld binnen de VG sector, waar ik voor het eerst te maken kreeg met de IMH-doelgroep binnen het Kinderbehandelcentrum en Integrale Vroeghulp.

Op alle werkplekken heb ik met evenveel plezier gewerkt, maar al gaandeweg kwam ik erachter dat mijn vuurtje vooral gaat branden van het jonge- en schoolgaande kind. Ik wilde zelf meer gaan behandelen en de kans die zich voordeed binnen Moventis heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. De visie van Moventis sluit feilloos aan bij de mijne en bij wat ik belangrijk vind in mijn werk. Het gaat niet alleen om het kind zelf, maar om het kind in relatie tot zijn of haar omgeving. Daar ligt voor mij een groot deel van het succes van een behandeling. Naast dat ik me bij Moventis thuis voel vanuit de gedeelde visie, draagt het jonge en gedreven team hier ook aan bij. Dat ik daarnaast vanuit Moventis de kans krijg om mij verder te specialiseren in speltherapie, maakt voor mij de cirkel rond.Jolien Bosman-Pustjens
Jolien Bosman-Pustjens GZ-psycholoog / Kind- en Jeugdpsycholoog

Na mijn afstuderen aan de Universiteit van Tilburg ben ik als psycholoog aan de slag gegaan bij een kleinschalige specialistische zorginstelling. Hier heb ik kinderen, jeugdigen en volwassenen met uiteenlopende problemen geholpen. Ik ben in februari 2016 geregistreerd als GZ-psycholoog met de specialisatie Kind en Jeugd. Hierdoor werd ik hoofdbehandelaar binnen het team en werd ik zowel voor als achter de schermen verantwoordelijk voor de kwaliteit van de hulpverlening.

Ik werk sinds september 2020 bij Moventis GGZ als onderzoeker en behandelaar van zowel kinderen, jongeren en volwassenen. Mijn affiniteit ligt voornamelijk bij klachten in de vorm van angst - en stemmingsstoornissen, traumaproblematiek, hechtingsproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Bij een behandeling maak ik graag gebruik van o.a. EMDR, cognitieve gedragstherapie en technieken uit de schemagerichte therapie. Ik streef naar een laagdrempelige, effectieve en waardevolle samenwerking.


Angelique Langen
Angelique Langen Orthopedagoog-generalist

In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht als geestelijk gezondheidkundige (GGK). Daarna ben ik aan de slag gegaan bij een organisatie voor volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking/ontwikkelingsachterstand en vaak bijkomende problematiek, eerst als (coördinerend) begeleider in de volwassenzorg, de laatste 13 jaar als gedragskundige bij kinderen en jeugdigen. Ik ben me steeds meer gaan specialiseren in het werken met jonge kinderen en hun gezin. Ik was verbonden aan een kinderbehandelcentrum, diverse ontwikkelgroepen, gezinsbegeleiding- en behandeling. Een aantal jaren heb ik daarnaast psychodiagnostische onderzoeken verricht voor Integrale Vroeghulp. De laatste jaren heb ik dit alles gecombineerd met meer beleidsmatige taken.

Om me te blijven ontwikkelen heb ik veel cursussen gevolgd op het gebied van diagnostiek bij (jonge) kinderen, hechting, contextueel werken, SI (sensorische informatieverwerking), Floorplay, autisme, enz. Medio 2018 heb ik de opleiding tot orthopedagoog-generalist succesvol afgerond. Binnenkort start ik met de opleiding tot EMDR-therapeut.

In mei 2020 heb ik de overstap gemaakt naar Moventis GGZ. Hier zijn mijn werkzaamheden hoofdzakelijk gericht op diagnostiek en behandeling bij (jonge) kinderen en hun gezin. Voor mij ligt de basis voor het welzijn en een gezonde ontwikkeling van eenieder in de eerste levensjaren en in verbinding met zijn gezin. Met veel plezier probeer ik hier een steentje aan bij te dragen.Julia Schrijnder
Julia SchrijnderLauri Bour
JLauri BourJeffrey Deckers
Jeffrey DeckersLiza Fischer
Liza FischerKirsten van Gemert
Kirsten van GemertSharon Hendriks
Sharon HendriksRenee van Herten
Renee van HertenKim Donckers
Kim DonckersArno Boersma
Arno Boersma

Na 27 jaar werkzaam te zijn geweest in de meest diverse beroepen was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Sinds januari 2019 werk ik met veel plezier bij Moventis GGZ als Financieel en HR manager. Elke nieuwe werkdag zie ik als een kans om weer iets nieuws te leren in een klein bedrijf met een groep aardige, lieve en vakkundige zorgverleners.

Nancy van der Veeken
Nancy van der Veeken

Mijn naam is Nancy van der Veeken.
Na bijna 11 jaar te hebben gewerkt als secretaresse, management assistente en officemanager bij een grote GGZ instelling ben ik sinds april 2018 werkzaam bij Moventis GGZ. Hier verzorg ik het administratieve proces van aanmelding t/m declaraties.

Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag tot 15.00 uur en woensdag en donderdag tot 13.00 uur. Op deze dagen kunt u mij ook telefonisch spreken.

Vera Bouwels
Vera Bouwels - beleidsmedewerker

In 2017 ben ik afgestudeerd van de Master Jeugdstudies aan de Universiteit van Utrecht. Door het volgen van deze opleiding ben ik gespecialiseerd geraakt in kwaliteitsontwikkeling op het gebied van (jeugd)zorg.
Op het moment ben ik werkzaam als Beleidsmedewerker bij Moventis GGZ. Hier houd ik me onder andere bezig met audits, kwaliteits- en risicomanagement en cliënt- en medewerkerstevredenheidsonderzoek. Momenteel volg ik de Master Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam om me te specialiseren op het gebied van stuurinformatie en strategie ten behoeve van kwaliteit.

Ingrid Mingelers
Ingrid Mingelers - secretaresse

Ik ben reeds een aantal jaren werkzaam bij verschillende GGZ instellingen als receptioniste en secretaresse.

Sinds november 2019 werk ik als secretaresse bij Moventis.

Angélique van den Berg
Angélique van den Berg - secretaresse

Mijn naam is Angélique van den Berg

In het verleden heb ik bij diverse bedrijven gewerkt met diverse functies, van algehele boekhouding tot planning & control.

In 2018 ben ik gaan werken in de zorg en in juli 2020 kreeg ik de mooie kans om bij Moventis GGZ te mogen werken.
Als secretaresse verzorg ik de algehele cliëntadministratie en ondersteun ik de HR manager en de Officemanager.

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en ben ik trots dat ik deel mag uitmaken van dit mooie team.